tirsdag 25. januar 2011

The Wrong Kind'a Right

Det er merkelig hvor raskt følelser kan endres, er det ikke? Den ene dagen spiser man ketsjup rett ut av flaska, den andre dagen tar man på andres holdning for å irritere dem voldsomt. Speilbildet er ikke alltid like vakkert når du får det rettet mot deg selv, er det vel? Men en ting er sikkert. Det kommer til å bli forandringer fra nå av. Og det er ikke et øyeblikk for tidlig heller. Jeg vil heller si det nesten er for sent.

Jeg sitter nå med makten. Og den makten skal jeg benytte på min egen måte. Du, ynkelige person, vil nok aldri lese dette. Og om du hadde gjort det, så ville du i alle fall ikke forstått betydningen av mine ord. For å være ærlig kunne jeg ikke brydd meg mindre om du så hadde gjort noe drastisk nå. Fortiden kan uansett ikke endres. På tide at du lærer det også.

Jeg kan ikke understreke sterkt nok hvor revet av følelser jeg er. Grepet i forsvarsløshet, tvunget inn i en alt annet enn ønsket setting, utnyttet av situasjonsberøvelse og ødeleggelse. En klok mann sa en gang at det beste grunnlaget for å endre væremåte var andres oppfattning av deg selv. Gud, som jeg er enig med han.

Bare synd at man ikke kan se slik ut mens en holder på.

http://www.giantitp.com/comics/oots0583.html

http://www.giantitp.com/comics/oots0597.html

http://www.giantitp.com/comics/oots0616.html

Ingen kommentarer: