søndag 28. mars 2010

Det kom fra bloggen (tror jeg...?)

Etter Doktorens oppfordring og sterke anbefaling har undertegnede besluttet å gi denne lille delen av nettet en sårt trengende gjennopplivning. Oppdateringen er en direkte følge av diverse omstendigheter, men hovedsakelig er det fordi en mann i Doktorens posisjon fant det for godt til å gi meg en reseptfri konsultasjon. Beklageligvis for min del gikk det flere timer tapt siden denne bestemmelsen, da jeg måtte sette mine sanser andre steder. En av disse ble en overraskende positiv opplevelse av daværende administrativende førstegangsvakthavende på arbeidsplassen, hvis ansvar ble tatt til det totale.
Og ja, jeg lot meg sjarmere.

I mangel på tema drar jeg i desperasjon en liten *kremt* LEEEROY JENKINS før jeg retter på slips, mansjetter og litt mer anstendig forlater City-17, helst før det smeller.

Den runde gule har sin høytid og vel er så det, for snart er svart og vått med mange tusen spyd gjallende nede ved tigerens domene. Kan ikke påstå annet at jeg ser mektig frem til slik en hærtagelse av et offentlig område hvor man ytterst sjelden for oppleve den slags vesner. Men en kald stol er bedre enn ingen, selv om du må dele den med andre.

Kakelakker i pusens størrelse og halvt saberfuck skal man holde seg unna - det er mer helseskadelig enn en zombieinnvasjon av tredje grad. Å jo da, det er det!

Mørkets hærskare kom og gikk, invitasjon til vinterens siste slag endte i postkassen. Tror meg ikke? Det kom fra bloggen. Helt sant.

Hysj til Edenparodiserende mennesker på luksushotel, deres opphold tar dem ikke med til Paradise City (den vil jeg ikke dele med noen andre).

Lyse skumpet, katten skvatt.

Ringrytter på hvit hest tørker seg ikke bak med sannheten.

Herja fikk en yngre søster, Sanngrior.

Men tilbake til frøken med level 20 magikerens evne, en slik en er å foretrekke. Frøken jeg-deler-nesten-navnet-til-Dødens-hest/ponni har så langt satt varig innprint uten å spørre om noen av mine spesialiteter. Og mens jeg er innom nevnte emne; frøken S, du er hjertelig velkommen til å rette dine skuldre i min retning. En av den rang vil være en kompliment.

Sko skal være svarte 11 til syv, og brune ellers. Men hvit jakke holder man seg unna. Gledelig nyhet er at min fasong tilsier bruk av strake striper, så det er neste i handlekurven etter ond død I, II og mørkets hærskare, som er del III. Poni on fire! Poni on fire!

Grønn penn hviler, Mirakulix' yrkets farge er i fri fjær.

Sir G sparket støv på min kappe og min nål, mens saks og symaskin dro forbi hans hus.

And the fish is swimming round and round...

Sang, sa du? Ja vel, da.
http://www.youtube.com/watch?v=n4JpDUMXBqo

Ingen kommentarer: