tirsdag 31. mars 2009

"My dog just died"

Reven er også død. Men bryr vi oss? Neeeida. La liket ligge urørt da slikt er uspiselig.

Setningen jeg lette etter som gav bloggen en kast videre var denne: ”Bjørner burde ikke gå rundt med penger, selv om det er i et spill.” Hvor en av Amerikas store byer på østkysten snek seg inn i bildet vet jeg ikke, men det gjorde den. At jeg i det hele tatt fant den sier at hodet mitt enda ikke er en helt tapt sak. Vel, i alle fall ikke helt enda!

Det er nå første april, og det forventes at man skal narre noen. Siden jeg ikke er særlig glad i å bli lurt, skal jeg ikke utsette andre for den samme pinlige følelsen. Svarteper holder det med til vanlig, en ekstra vil være uoverkommelig. Gadd vite hvem som fant denne tradisjonen på og… Er ikke særlig begeistret for den slags gjentagelser. Bedre med boller til frokost servert av svigermor på døren tidlig om morgenen mens man har sex (om det sier noe).

Mennenes rolle i dagens samfunn er ikke lenger like tydelig. Det er ikke forventet at man skal nå høyt i en karriere, stifte familie og lage barn, for alt dette kan kvinnene også være med på. Okei, de føder barna i tillegg, men det er også noe bare kvinner kan. Dermed har man minst en forventet situasjon der mannen ikke er nevnt (jeg tenker selve fødselen da forhåndsarbeidet enda krever minst en manns deltagelse). Men hvor er mannens plass? Jeg sikter til det ene stedet ingen kvinner kan komme, vår hellige avslapningsplass, en oase av mangel på ikke-testosteron. Og nei, jeg sikter ikke til herretoalettet.

IMF. Er det noen som kan gjette hva dette står for? Er det Impossible Mission Force eller International Monetary Fund? Oppdaget at det siste alternative er et relativt aktuelt valg i det virkelige liv, selv om det første er det du faktisk har et forhold til (T. Cruise og 60-tallet anyone?).

Mancea har dukket opp i tankene mine igjen. Blodig fortsettelse følger.

Ingen kommentarer: