torsdag 24. april 2008

Bestevenn søkes og andre begivenheter

Personen må ha en interesse/forståelse av Sm, scenekunst og dårlig humor. Bør være hyggelig og respektere andre, samt ha evnen til å lese andre mennesker. En man kan dele hemmeligheter med som ingen andre vet om og tilbringe mye tid sammen med. Teater erfaring er ikke et must, men et stort pluss. Legning spiller ikke så stor rolle, selv om det hjelper at du er kvinne. Hvis dette lyder som deg, ta kontakt.

Til å være såpass ensom i mitt eget stress får jeg oppleve hverdagen på en helt annen måte. Ensom i den forstand at jeg prater med folk på jobben, spiser lunsjen min alene og i taushet (samt har et tidspunkt hvor de fleste andre har gått fra bordet og kantina er nestentom), musikken jeg aldri tar av meg, solbrillene som stadig hindrer mennesker å oppnå øye- og generell kontant, samt venner som ikke klarer å samsvare med mitt program. Det siste har for så vidt alltid vært en utfordring, vil jeg tro meg selv.

Så mange ganger jeg har fryktet meg selv. Så mange ganger jeg ikke har grått. Så mange ganger... For mange ganger.

Det er ikke over før det er all right.

Mamma. Pappa. En Moder Jord og en Fader Dyp. Fader Dyp. Det var ikke mange hork-bajir som overlevde et møte med Fader Dyp og alle monstrene som bodde der. I mitt Fader dyp bor det også monstre. Otto Monster. Noen som husker han og alle de andre monstrene som så hyggelige var? Slike monstre er det jeg liker å ha. Slike monstre burde alle ha.

Sort teppe og en liten gutt. En ny religion og knestående. Velvet (Revolver/Black/stolen).

Sort stol. Sort stol i sol. Sort stol, vær så snill.

Gladond og sadistsmilende. Granatgrønne øyne, feberbrennende energi fra sjelespeilene.

Det har sin sjarm å gjøre andre overrasket når de ikke forventer en vennligsinnet gest.

1 kommentar:

Ronja sa...

Jeg vil gjerne se deg oftere! Håper du kan komme fredag 9./lørdag 10. ("invitasjon" på facebook).

- Ronja