lørdag 23. februar 2008

Overskrift


Det er mange ting jeg ikke har prøvd enda, det innrømmer jeg gladelig. Men det betyr ikke at jeg ikke kommer til å oppleve dem. Èn ting kan jeg krysse av etter i kveld - kombinasjonen sub, homofakter og bestalialsk ondskap. Hvorfor dette siste?
"Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street", den nyeste filmen til Tim Burton, premiere 22.2 (se bildet).
En meget god film, der det er like mye blod som det er sjokolade i Charlie og Sjokoladefabrikken, som Anette sa hun hadde lest et sted. Det viste seg å være rett også.
Ah,jeg ble sittende å gni meg over haken og kjenne sjeggstubbene der med et villt blikk festet på det overdimensjonale lerrete i Drammen. Det er da du vet at du har hatt en god dag. Jonny Depp spiller i begge nevnte filmer, forresten. Og han er FLINK så det holder. Vel, litt for mye flørt med emostilen for min personlige smak, men det er vel fordi den er såpass populær nå for tiden.
Sånn til sist vil jeg nevne at kombinasjonen underdannig med feminine bevegelser (spesielt langs håndleddende) og et glimt av sadisme i blikket var særdeles vellykket, og en miks jeg aldri ville tenkt på selv.

I tillegg har jeg løfter, plikter, prinsipper og andre obigatoriske valgfriheter å se til. Så langt har jeg klart å overholde de fleste.

1 kommentar:

Limano sa...

jeg er enig i at filmen er god. Depp gjør en fantastisk jobb