fredag 3. juni 2011

Ishave

Jeg tenkte jeg kunne presentere et par personer som blir omtalt her uten å være for utleverende. Et par setninger, noe som gjør at man kanskje vil ha et litt bedre forhold til dem enn før man starte å lese.

Timmy er den første personen blant mine kollegaer som fikk callsign, så derfor passer det å starte med han. Fyren er på min alder, sterkt opptatt av det mellommenneskelige sosiale samværet og har en serviceholdning jeg ikke kan annet enn å imponere. En stående spøk mellom oss er bruken av ordet darling.

Herr Snillhet (aka herr Stillhet) fikk sitt callsign på toget ned fra Geilo. Han er den jeg føler jeg har hatt mest hjelp til å navnsette, både fordi jeg ville ha noe som passet og som samtidig var noe jeg kunne skrive med god samvittighet. Mannen er en av de få, hvis ikke den eneste, som har gjort meg til den tro at det å være iskald ikke nødvendigvis er verken et negativt eller skremmende personlighetstrekk å ha.

Minion (aka Apollo aka Linsey Logan) er hun som har byttet callsign flest ganger. Jenta var tidligere lærling og ufaglært, men som nå står ganske så stødig på egne ben og høye heler. Det faktum at ingen har forklart henne tilfredsstillende hva ordet ”minion” faktisk betyr, er min egen feil da jeg rotet meg bort i egne ord (til Fightingbirds store fornøyelse).

Tre får være nok for denne gangen, synes du ikke?

Ingen kommentarer: