mandag 23. mai 2011

Jeg trenger å være pensjonist for en liten stund.

Så, helgen er nå offisielt over og jeg har overlevd, vel, egentlig alt.

Fredag måtte jeg snu døgnet fra natt til dag, noe som alltid tar på kreftene. Fredag fikk jeg gjort rent hele leiligheten og justert møbler til beste plassering laivmessig.
Lørdag skulle verden ende, noe den ikke gjorde. Lørdag klarte jeg å ikke gå helt opp i sømmene. Lørdag hadde jeg en forsmak på ekte redsel i form av en
zombiesituasjon.
Søndag fikk jeg gjort rent mesteparten av stedet mitt igjen. Søndag hadde jeg private hendelsesforløp av dramatisk art som heldigvis endte godt. Søndag ventet jobben igjen.

Det er mange ting som står i hodet på meg nå, men størst av dem er tanken om å hvile ut, godt og lenge. Beklageligvis måtte jeg ofre "femdager'en" for å få helgen unnagjort, noe jeg virkelig ikke burde klage over. Særlig ikke når en leser slike ting som
dette. Og vet du hva det verste er? Vi har allerede gått hen og proklamert nyheten om prolog nummer to før hovedlaiven. Gærne mennesker.

Natten blir kortere og blå.

1 kommentar:

Anonym sa...

Selv om det kanskje var slitsom gjorde dere (som tidligere nevnt) en fremragende jobb! Det som er viktig da er å ta seg en velfortjent pause (selv om det ikke alltid funker i praksis). Lykke til med pensjonisttilværelsen :)