tirsdag 15. mars 2011

More than this?

In the cold heart of Winter
A
lonely teardrop falls alone

...

"Det har gått åtte år siden sjørøverkaptein Billie ”Bill” Albion ble valgt til Dronning og dermed knuste forbannelsen som truet hele Broderskapet med utryddelse. Mye har hendt siden den tid, men det skal ikke berettes her.

Da Gaupene fikk beskjed om hva som hadde tatt sted i Sortskog (Aella som byttet laug og ble pirat, Asha og Andora som begge ble med Swølkerne av to ganske så ulike grunner, Argus/Eggen som dro med Den Røde Skjøge for å finne sin tapte kjærlighet et sted i Den Nye Verden, samt Angus og hans eventyr blant de kiltløse kvinner), blåste de sørgende og glade vindene både sterkt og lenge. Likevel, livet i Gaupedalen ville aldri bli det samme igjen, verken på godt eller ondt.

Mange år gikk og de tilhørende Broderskapet fant ut at det fantes en trygg plass i Skottland for dem (så lenge de ikke holdt med engelskmennene). Relasjoner ble pleiet og oppsto der ingen hadde tidligere vært. Den plagsomme landeveisrøverbanden ble utryddet og Gaupene erklærte de skotske skogene for sine egne og resten av Skotland for Broderskapet. Så langt har det vært sparsomt med andre laug som har vært særlig lyste på å etablere seg her, men dette vil sikkert endre seg med tiden.

En gang Aella var i dalen bestemte noen unge Gauper seg for å utforske den hjemsøkte borgen. Hva som hendte med dem skal heller ikke utbroderes her, bortsett fra at det ble funnet en side som ble muligens kunne være en del av Broderskapet Bok. Gaupene sendte bud og ord om dette vidt og bredt for å samle representanter fra alle laug til så Broderskapet selv kunne avgjøre om siden var en del av Boken eller ikke.

Fra fjern og nær kom røvere av alle slag til Skotland for å delta på det som er det første store møtet siden sist gang alle de fem laugene ble samlet. Gaupene har valgt et sted ikke langt unna dalen, noe som har sørget for delte meninger blant resten av røverne.

Hva vil Broderskapet bestemme seg for? Hvilke hemmeligheter skjuler seg på dette mystiske arket? Er det en ekte side av Boken eller bare en dyktig forfalskning? Dette vil være bakgrunnen for
Broderskapet: Gaupedalens hemmelighet."

...

Vil du vite mer?
Dette er en laiv som (forhåpentligvis) vil skje en gang i løpet av sommeren 2012. Kontakt arrangør for mer informasjon.

Ingen kommentarer: