lørdag 15. januar 2011

BEYOND THE CAMPAIGN‏

*melding*

Jeg tror jeg har gjort en feil. Startet med noe jeg ikke fullt forsto betydningen av. Og nå er jeg allerede påvirket. Stemningen, på en annen side... borte... M

*melding slutt*

Jeg kom til den konklusjonen at jeg foretrekker mitt eget mørke. La meg forklare hvorfor.

Jeg kjenner mitt eget mørke. Det har regler, egne regler, men jeg er vant til dem. På et plan er det jeg som har utviklet dem.

Om jeg beveger meg til andres mørke har jeg ikke denne kunnskapen. Jeg famler meg frem uten holdepunkter, sikkerhetssoner eller mulighet til å trekke meg ut igjen.

Mitt eget mørke er mitt eget. Det tilpasser seg meg og mine behov. Andre er velkommen inn i mitt mørke. Jeg forklarer gjerne litt om reglene på stedet vi skal. Men reisen mellom de ulike stedene, sonene, det er det bare jeg som kjenner til. Om du reiser i mitt mørke, er du prisgitt min guide. Og for å være ærlig, jeg har aldri vært særlig flik til å lede andre. Om jeg derimot setter meg ned og skriver om denne turen, da kan du følge med, hele veien, uten frykt for å miste stien eller bli borte i mørket. Av den grunn inviterer jeg ofte andre til å ta del i min mørke verden. Beklageligvis er jeg ikke like flink til å vise dem ut, så de fleste har nok med ett besøk. De som kommer igjen må ha funnet noe de liker.

Om jeg fortsetter med denne tråden, kommer det til å bli en mørk bok. Likevel har jeg lyst til å gjøre nettopp det. Lage bok av det. Tjene på det. Fange mørket mellom to permer og gi andre mennesker en mulighet til å legge det fra seg, klappe igjen boka og være ferdig med det. Men det er enkelte ting man aldri blir ferdig med, er det ikke?

http://www.giantitp.com/comics/oots0298.html

http://www.giantitp.com/comics/oots0301.html

http://www.giantitp.com/comics/oots0306.html

http://www.giantitp.com/comics/oots0313.html

http://www.giantitp.com/comics/oots0325.html

http://www.giantitp.com/comics/oots0334.html

http://www.giantitp.com/comics/oots0337.html

http://www.giantitp.com/comics/oots0383.html

http://www.giantitp.com/comics/oots0386.html

http://www.giantitp.com/comics/oots0413.html

Ingen kommentarer: