fredag 17. desember 2010

To minds, one thought. One body, both souls torn from home and hope, all forlorn and scared. Weep for the brother damned.

Jeg er i to typer humør nå. 1 og 2. Men begge sa meg det samme.

Facebook har gjort det. Igjen. Jeg kan virkelig ikke forstå det der, er det ikke mulig å finne en form og være fornøyd med den? Føler meg omtrent som Jack Ryan. Minus verdensforståelsen hans, selvsagt. Og det faktum at han er amerikaner kan vi også se bort i fra. Men sånn bortsett fra det, så ja. Å, Clancy, hvor meget har du ikke betydd for meg opp gjennom alle disse årene?

Overse den melodramatiske overskriften. Det var ikke meningen å skremme deg, men mest for den dramatiske effekten ordene hadde.

Tankene vandrer tilbake til bevegelsesformingtentamen i andre klasse på videregående der vi også brukte lignende virkemidler. Tricksing og mixing med lyd, lys og bruk av våre kropper til rytme, stemning og uttrykk som formidles gjennom en endeløs (tre minutter) sekvens av vrengte sannheter, tøyde begreper og et produkt vi klarte å komme oss unna med til slutt. Det var egentlig ganske episk nå som jeg minnes det. Smakebit?

Og fordi man ikke kan forlate leseren i slik en setting uten å selv være der og forklare hensikt... her.

Ingen kommentarer: