søndag 28. desember 2008

Om Waterloo Sunset, Paradice Falls og Child Raiser.

Vedrørende dagelige og nattelige hendelser skal ingenting sies for gitt eller bli tatt opp til en grundig og ren bokstavelig tolkning. Nei, det har vi det alt for gøy til å gjøre.

Organisasjonen som mest sannsynlig ikke kommer til å bruke noe form for navn på medlemmenes ID-kort, hvis da situasjonen krever et gjennkjennelsesmerke av et lite stykke laminert papir, hadde et delvis gjensyn på det sentrale østlandet. Videre enn Videvandre kan se blir nok overaskende hendelser finner mest sannsynlig ikke sted i den nærmeste fremtid (selv om besøk er nevnt og tilrettelagt for kurs sør-øst og nord-nord-øst). Ingenting er som en kraftig misforståelse!

Så lenge han så utover solnedgangen ved Waterloo var han i lykkerus (hint; refereres ikke til den kortvokste franskmannen som kronet seg selv til keiser rundt år 1805, ca).

Paradice Falls er stedet hvis en er slavehandler og ønsker slike varer på godt og ondt (men først etter at halvparten av Einsteins profesi har skjedd fyllest).

Child Raiser? Forsøkt å få et barn til å vokse opp uten å føre helvete på CV'en samtidig? Ingen som har klart å gjøre det til nu, ei heller jeg.*

*(Dette utsagnet har flere vesentlige grunner jeg ikke trenger gå mer inn på for at den intelektuelle ikke-leser skal ta poengballen og plassere den i den rette korgen. Den røde med laserstripene på, altså.)

Eller s, for den saks skyld. Bokstaven, ikke feilskrivningen.

Ha en fortsatt fin tid på døgnet.

Ingen kommentarer: