onsdag 10. september 2008

Jeg legger inn en egensøknad til undertegnede om å ikke nekte meg selv glede.

En snubler over så mangt. Jeg fant for eksempel tre cd'er jeg ikke trodde jeg kom til å få se igjen. Og dette var før jeg fikk meg egen pc - altså leeenge siden. Neida, bare et par år. Ikke så gæli' det, vel? For som heksen sa (i Disney's helaften tegnefilm Tornerose, vel å merke); "Og årene går." Er det negativt?
Anne Kat Hærland sier i sitt nye show "Gift, men ingen fanatiker" at folk motsetter seg alderdommen. Hallo!? Alderdommen er en helt naturlig del av livet, det. Flere jeg kjenner gleder seg til å bli gammel og vis, deriblant undertegnede selv. Gammel, altså, for vis tviler jeg litt på. Erfaren, tror jeg vi går for.

Jeg røyker ikke, jeg drikker ikke (for dette året, i alle fall), jeg bruker ikke penger på så mye, jeg er ikke særlig sosial av meg for tiden og jeg jobber som nattevakt. Om en legger alle disse tingene sammen, så har jeg det egentlig ganske bra. Nesten lykkelig. Ja, det vil jeg påstå. Lykkelig.

Rir de fortsatt?

En sol kan være så mangt. En sol er varmere, mer god, om du forstår, enn en stjerne. En stjerne er upersonlig. En sol er mer spesifikt, liksom en venn betyr mer enn en bekjent, og nær familie betyr mer enn fjern familie.

Jeg smiler, jeg. Kan du si det samme?

2 kommentarer:

Styx sa...

..ikke akkurat nå.. nå tygger jeg.. De deler ut studenposer og der var det pastiller ;)

Men smile er kos :)
Bare å komme på besøk.. kanskje jeg kan finne en ledig kveld, avhengig av hva som regnes som kveld selvsagt.

Kos at du kommer i bursdagen min, forresten :)

babelogue sa...

.. I do! :)