mandag 2. juni 2008

Du dypper ikke pennen din i firmaets blekk.

Nei, det gjør du bare ikke, selv om Chandler var den som sa så. Uansett utelukker det ikke at du kan kna sjefen og kollegane dine på ryggen en stund… Vi var 120 av 170, så båten var fullstendig full, og det på mer enn èn måte. Underholdningen sto vi selv for, så hver avdeling hadde forbredt en liten sak. Oss bak skranken kjørte klassisk dans på LAVT nivå, dog noe humoristisk og improvisert. Med litt mer øvelse ville vi kanskje vunnet også. Nå ja, vi skylder på tekniske problemer og er fornøyde med det. Kompis sa de i alle fall lo mest av oss. Om det var til det bedre eller ei får så gode minner gjøre av med. Vi koste oss, og det er det viktigste for mitt vedkommende.

Titanicfølelse ved avreise, sjøen som spruter salt og måker, sol og tre gratis drinker. Meget hyggelig. Mange flotte rygger der også.

Sukk… Sjø, massasje og usedvanlig sommerlig stemning blant arbeidskammeratene dine… Kan skjønne sjefens første ord når jeg var kontraktbundet (velkommen til familien) på en sådan dag.

To gutter liggende forrest ved baugen og nyte det sommersol med solbriller og misunnelige blikk med veskene bak hodet som hodepute… Ikke rart en av frokostservitørene (som forresten hadde en ytterst humoristisk t-skjorte på seg for anledningen – always give a 100% at work; 20% Monday, 13% Tuesday, 6% osv…) rettet kamera og rart blikk mot oss. Bilder? Oi, det stemmer, ja… Ettersom jeg ikke tok noen kan jeg ikke vite hvor det var de endte opp, selv om flere har funnet, eller vil finne, veien til facebook (det kan du banne på at de har!). Skal se om jeg får lett opp et par stykker av dem, men lover intet.

Status? Fortsatt forvirret, men mindre. Besluttsom? Nope, men beregnende og kalkulerende. Villig til å ta en risk? Vel, det kommer an på uka, det. Så får vi se, ganske enkelt.
Ingen skal påstå at frøken samboer på Frogner og meg selv ikke kan ha det gøy sammen; forleden dag kom vi på noe vi valgte å kalle ”Verdens verste lukt”! Denne består av gammel saltvannslukt på en person som er god og svett, stinker sur røk og gammel alkohol som står på kjøkkenet og lager kål og smultringer etter å ha hatt sex med en annen svett person med dårlig parfyme som stinker tåfis. Ingen kommentar om hvordan vi kom frem til slik en sammensetning av ubehag.

Ingen kommentarer: