tirsdag 6. mai 2008

Mer forvirring i bloggen, nok en gang.

Tog er definnetivt bedre enn buss, selv om toget er forsinket med mer enn en time og du sitter den gale veien.

Kan du tro hvilket ord som dukket opp på PCæn min? SXGYM. Lett tolkelig blir dette ”sex-gym”. Hvorfor hadde man ikke slikt på vgs? Faget hadde unektelig vært mer populært. Skulle likt å se den som ville skulke en time uten ”gyldig” grunn (jenter med mensen er selvfølgelig unntatt, men ellers kan jeg ikke komme på noe)...
Siriøst kom også plutselig til syne. Merkelig med merkverdige ord. Eller som frøken S sa ved en anledning (jeg siterer); ”Forandring forene seg”.

*smiler med oppriktig glede* Godt å vite, er det ikke?

Jeg har kommet frem til at jeg skal dra til Trondheim til høsten fordi det var den rette beslutningen å ta da Marit bestemte seg for å la meg gjøre et valg. Sånn at det er sagt. Trøndere, se opp, for her skal jeg snike meg inn og sette lydløst (?!) mine spor!

Min bror har egentlig god smak når det refereres til musikk. Spennende. Deilig å slippe å være nyskapende, men heller snylte på en som jeg er tvunget omgang med uansett. Dessuten vil han like det å kunne påvirke meg. Men på en annen side – hvem ville ikke?

1 kommentar:

Abusos sa...

Ah, du og din lille bok og alle de nedtegnelsene altså! Det er vidunderlig artig å lese ting jeg har sagt, men ikke husker. Så sant jeg ikke er aldeles overstadig beruset, da er det ikke så gøy å ikke huske...!